A vrut să îi doneze un rinichi soțul ei și a descoperit că este în pericol să își piardă viața. Cu ce afecțiune gravă a fost diagnosticată această femeie?

Momentul în care soțul ei a aflat că are nevoie de un rinichi a fost devastator pentru Tracy Stuart, însă nu și-a pierdut speranța și s-a gândit să fie chiar ea donatorul de care bărbatul are atât de multă nevoie. După mai multe analize, femeia a descoperit că este în pericol să își piardă viața, aceasta fiind diagnosticată cu o afecțiune foarte gravă.

Richard și Tracy Stuart formează un cuplu de aproape 25 de ani, timp în care au învățat să treacă împreună peste momentele dificile. Atunci când Richard s-a îmbolnăvit, Tracy a considerat că este persoana care să îl poate ajuta să își rezolve problemele de sănătate.

A vrut să îi doneze un rinichi soțul ei și a descoperit că este în pericol să își piardă viața

Richard Stuart a fost diagnosticat cu diabet, boală care i-a afectat puternic funcția renală, acesta având nevoie de un transplant de rinichi. Soția bărbatului, Tracy Stuart, s-a gândit să îi ofere un rinichi acestuia, dar după mai multe investigații, femeia a descoperit un adevăr greu de suportat. Testele de sânge au arătat că între cei doi există compatibilitate, dar cu toate acestea, Tracy Stuart nu i-a putut dona un rinchi soțul ei, aceasta fiind diagosticată cu cancer. Mai exact, femeia suferă de mielom, un cancer al celulelor plasmatice.

“Am lăsat capul în jos și mi-am cerut scuze pentru că m-am simțit foarte vinovată că am cancer și nu pot să îi salvez viața. Nu vă puteți imagina sentimentul de vinovăție pe care l-am simțit.”, a mărturisit Tracy Stuart, potrivit saanichnews.com.

Dacă până acum doar unul dintre ei se lupta cu boala, în prezent, lupta este dusă de ambii parteneri. În timp ce Richard face în continuare dializă și este în căutarea unui donator, Tracy urmează să înceapă ședințele de chimioterapie la sfârșitul lunii ianuarie. Acestea vor dura 5 luni, după care femeia va avea nevoie de un transplant de celule stem. Pe lângă problemele la rinchi, medicii au descoperit că Richard are probleme cardiace, dar și o hernie.

Vezi mai multe fotografii cu Richard și Tracy Stuart aici.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Dragostea învinge tot: un cuplu în care bărbatul are dizabilități severe își filmează provocările cu care se confruntă zilnic

Acest tată a cucerit Internetul! Își alăptează fiica la sân

Cât de inventiv! Un bărbat i-a ascuns iubitei inelul de logodnă în pământ apoi i-a cumparat un detector de metale

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate