Vrei un loc de muncă? Sună la (021)9124 și noi te ajutăm să-l obții!

Lipsa experienței sau vârsta înaintată nu trebuie să reprezinte o piedică în găsirea locului de muncă potrivit pentru fiecare candidat în parte. Cu toate acestea, tinerii și cei care au depășit pragul de 45 de ani întâmpină, adesea, dificultăți atunci când vine vorba de angajare, mai ales atunci când este vorba de tineri aflați la început de carieră muncitori calificați, necalificați, angajați aflați în proces de reconversie profesională sau șomeri. Pentru aceștia, eJobs a lansat prima linie telefonică de consiliere profesională din România, disponibilă la numărul (021)9124.

E mai simplu decât oricând să îți găsești un loc de muncă. Ce trebuie să faci?

  1. Sună la (021)9124

    Linia telefonică este accesibilă la nivel național și are tarif normal. Zilnic, consilierii eJobs răspund la telefon și oferă informații și sprijin în angajare.

  2. Îți facem un CV

    CV-ul contează atunci când cauți un loc de muncă. Fără el, nu poți fi evaluat de potențialul angajator și, în cele mai multe cazuri, nu vei ajunge nici măcar în etapa de a fi chemat la interviu. De aceea, este foarte important să ai un CV la zi, cu informații actualizate și relevante pentru job-ul pe care vrei să-l obții. Dacă nu ai și nu știi cum să redactezi unul, tot consilierii eJobs te pot ajuta. Trebuie doar să le dai datele necesare, prin telefon și, în câteva minute, este gata!

Citește continuarea pe ejobs.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera