Vrei sa stii cu ce zodie te potrivesti?

Yin si yangDe obicei yin si yang sunt reflectate in particularitatile caracteristice ale personalitatii, deci acestea sunt aratate in semnele zodiacale.

Semnul zodiacal sub care este nascuta o persoana, yin sau yang, joaca un rol foarte important in definirea personalitatii. In continuare puteti gasi elementele definitorii ale fiecarei zodii, dar si elementele care au esenta yin sau yang. Asta este foarte important pentru a-ti da seama cu cine te potrivesti si care dintre semnele zodiacale ti-ar putea fi iubit sau amic.

Semnele Yang, in general, reprezinta persoanele impulsive, sociabile si hotarate. Semnele Yin sunt persoane ganditoare. Frumusetea se potriveste tot cu frumusete, deci vei remarca aliatii tai din cadrul horoscopului (cele trei semne care fac triunghiul inrudirilor tale) care au aceleasi yin si yang ca si tine. Oricum prietenii secreti din horoscop (persoane care iti aduc beneficii fara ca tu sa realizezi) vor fi yin daca tu esti yang si yang daca esti yin. Prietenul tau secret te-ar putea completa perfect. Este folositor sa cunosti profilele personalitatii fiecaruia din cele sase animale yang si cele sase animale yin.

Persoane sub semnul Yang
Sobolan, Tigru, Dragon, Cal, Maimuta, Caine
Acestea sunt animalele yang ale zodiacului chinezesc si de obicei au un nivel ridicat de energie si multa indrazneala. Tind sa fie deschisi, onesti si nu in ultimul rand stiu sa pastreze foarte bine un secret. De obicei sunt plimbareti, socializeaza bine cu strainii si isi fac repede prieteni noi. Sunt cei mai fericiti cand sunt insotiti si iubesc sa fie in centrul atentiei.

Persoanele sub semnul Yin
Bou, Iepure, Sarpe, Oaie, Cocos, Porc (mistret)
Acestia sunt mult mai suspiciosi si mai secretosi. Actioneaza mai putin dupa impuls si mai mult dupa ce isi concep o strategie. Deseori sunt rezervati la o prima intalnire, dar pot fi deschisi in fata prietenilor apropiati. Au inclinatii spre spiritualitate si stiintele mistice. Se simt la fel de bine singuri cat si in compania altor persoane. Persoanele yin tind sa se inteleaga bine tot cu persoane yin.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania