Vrei să slăbești rapid? Apelează la autohipnoză

autohiponza te ajută să slăbești rapid

autohiponza te ajută să slăbești rapid

Kilogramele în plus sunt o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, procesul de slăbire fiind unul destul de greu și care presupune o voință de fier.

Deși își doresc să slăbească și să aibă o siluetă de invidiat, foarte multe persoane întâmpină greutăți în a face acest lucru. Astfel, se întâmplă ca de multe ori dietele și sportul pur si simplu să nu funcționeze, iar dacă dau rezultate, acest lucru se întâmplă pe termen scurt.

Pentru a rezolva toate aceste probleme, specialiștii sunt de părere că există o soluție mult mai simplă și care promite pierderea rapidă a kilogramelor în plus. Autohipnoza este metoda prin care se poate slăbi, fără să fie nevoie de diete drastice și antrenamente obositoare.

Hipnoterapeutul Eugen Popa este de părere că majoritatea schimbărilor sunt determinate de ceea ce se întâmplă în mintea umană. Astfel, atunci când există un control al minții, automat va exista un control și asupra organismului.

Ce este autohiponza?

Când spunem hiponza sau autohipnoză, oamenii se gândesc automat la o stare de somn, care îi este indusă pacientului. Ei bine, acest lucru este greșit și asta pentru că în timpul acestor proceduri, pacientul este perfect conștient și este conectat la tot ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Autohiponza este o modalitate prin care pacientul învață să își controleze singur stările și să descopere care sunt cauzele ce duc la apariția unei anumite probleme. Prin această modalitate, persoanele conștientizează mult mai ușor care sunt lucrurile pe care trebuie să le pună la punct. Autohiponza este o formă de dezvoltare personală, dar are efecte benefice și în procesul de slăbire.

Cum slăbești prin autohiponză?

Hipnoterapeutul Eugen Popa consideră că autohiponza nu trebuie folosită doar pentru a induce organismului o stare de bine și de relaxare, ci ajută foarte mult și în procesul de slăbire. Aceștia sunt cei 4 pași pe care trebuie să îi știe orice persoană care își dorește să slăbească cu ajutorul autohiponzei.

1. Pornește cu o idee clară. Cum vrei să arăți? Nu câte kilograme vrei să ai, sau câte vrei să dai jos, ci cum vrei să arăți?

2. Stabilește cum vrei să te simți când vei avea forma și dimensiunile dorite.

3. Inspiră și expira lent, profund de 5 ori, de fiecare data inspirând relaxare şi expirând stres şi tensiune. Cu fiecare repetare, relaxează-te tot mai adânc şi mai natural.

4. Repetă mental imaginile cu tine aşa cum iţi doreşti să araţi şi să te simţi.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Culoarea farfuriei, principalul aliat în lupta împotriva kilogramelor în plus

6 trucuri care te ajută să slăbești fără să mergi la sală

8 alimente care te ajută să ai un abdomen plat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate