Vrei să se îndrăgostească iremediabil de tine? Iată ce e obligatoriu să faci…

Un bărbat este ca plastilina în mâinile unei femei și va face tot ce dorește ea. Vrei să se îndrăgostească iremediabil de tine? Când auzi cuvântul „seducție' la ce te gândești? La sex, nu-i așa? Ei bine, greșești.

Pentru că seducția este exact opusul sexului. Sexul este atunci când dorința este îndeplinită, iar seducția este fiorul dorinței în sine. Este jocul pe care îl faci pentru a crește dorința și a menține tensiunea pentru cât mai mult timp. Seducția înseamnă să-l faci să te vrea, nu neapărat să-l lași să te aibă. Iată-i secretele:

Lasă ochii să vorbească

Ochii tăi îi spun totul despre cum te simți. Ei sunt, de fapt, cea mai mare armă când vine vorba de câștigarea războiului seducției. Când vorbești cu un bărbat de care ești atrasă privește-l direct în ochi (în timp ce zâmbești!) în timp ce vorbești sau asculți. Schimbă-ți expresia în funcție de ceea ce spune: ridică o sprânceană pentru a-i sugera că nu-l crezi (într-un mod jucăuș) sau chiar fă-i cu ochiul. Există multe moduri în care te poți exprima cu ajutorul ochilor. De asemenea, fixează-l cu privirea dacă sunteți într-o încăpere aglomerată, până când sesizează. Așteaptă momentul contactului ochi în ochi, după care îți poți muta privirea. I-ai atras atenția, a devenit interesat, acum el va fi cel care îți va căuta privirea.

Exersează-ți tipurile de zâmbete

Știi că există diferite tipuri de zâmbete, da? Încearcă un zâmbet viclean care spune „știu ceva ce tu nu știi', combinat cu un chicotit, pentru a-l face să se întrebe ce gândești. Zâmbește cu adevărat când se apropie sau spune ceva interesant.

Utilizează limbajul corpului

Când vorbești cu un tip pe care vrei să-l seduci, fii conștientă de poziția corpului. Dacă brațele îți sunt încrucișate va părea că nu ești interesată de el. Dar dacă te vei sprijini cu brațele sau șoldul de masă, acest lucru îi spune că ești deschisă. Și nu subestima niciodată puterea unei fluturări a părului. În special dacă este lung. Pentru majoritatea bărbaților părul lung este sexy.

Atinge-l des

Atingerile sunt tot limbaj al corpului. Atingeri, nu mângâieri evidente! Cu cât îl atingi mai des, cu atât va dori să răspundă și el atingerii. Atingerile îi fac pe bărbați să se gândească la sex, sunt un mod subtil de a li se transmite că sunt doriți. Cele mai potrivite locuri? Pune-ți degetele pe antebrațul lui, strânge-i ușor bicepsul (oh, ce mușchi mari ai!) sau așază-ți mâna pe umărul sau spatele lui.

Afișează încredere

Bărbații sunt atrași de femeile care emană încredere de sine. O femeie încrezătoare știe că este atrăgătoare, amuzantă și inteligentă. Nu are nevoie de un bărbat care să-i spună asta. De fapt, nu are nevoie deloc de bărbat. Și nimic nu îl face pe bărbat să-și dorească o femeie mai mult decât atunci când ea arată că nu are nevoie de el, ci că îl vrea. Dacă îți face un compliment, zâmbește-i, privește-l în ochi și mulțumește-i. Sau spune-i: „Știu.' Păstrează o poziție dreaptă, trăgând umerii. Umerii aplecați denotă nesiguranță. Poartă acele haine care te măgulesc. Ca să fii sexy nu ai nevoie de o fustă scurtă sau de un decolteu adânc.

Arată-ți latura intelectuală fără a exagera

Dacă încerci să seduci un tip, poți vorbi despre cărțile pe care le-ai citit și despre lucrurile care te interesează, dar nu încerca să-l corectezi dacă spune ceva greșit. Nimic nu ucide mai rapid libidoul unui bărbat decât să fie corectat.

foto: 123rf

Citește și:

Ce „aprinde' pasiunea în cuplu și ce o „ucide'

Arome afrodisiace care îți îmbată simțurile

Tu crezi că ai un job nasol? Iată ce sunt obligate să facă femeile din Japonia la serviciu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex