Volodimir Zelenski, dezvăluiri despre familia sa în mijlocul războiului din Ucraina: „Am fost îngrijorat”

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, se destăinuie despre viața lor de familie în contextul războiului din Ucraina.

Într-un reportaj pentru cea mai nouă copertă a revistei Vogue, președintele ucrainean, în vârstă de 44 de ani, a declarat că soția sa este “mai puternică decât credea că este”.

„Ea are o personalitate puternică pentru început. Iar acest război, ei bine, orice război este probabil menit să scoată la iveală calități pe care nu te așteptai să le ai”, a declarat Volodimir Zelenski, scrie People.

Președintele ucrainean și-a numit soția „dragostea mea” și „cea mai bună prietenă a mea”, adăugând: „Am fost foarte fericit: Olena este cu adevărat cea mai bună prietenă a mea. Ea este, de asemenea, o patriotă și iubește profund Ucraina. Este adevărat. Și este o mamă excelentă.'

Cuplul are doi copii: Oleksandra, o fiică de 18 ani, și Kyrylo, un băiat de 9 ani. De când a început războiul, Zelenska și copiii au rămas apropiați. “Nici măcar nu știu cum aș fi supraviețuit acestor luni dacă am fi fost despărțiți”, a declarat ea pentru publicația Vogue.

President Zelenskyy Participates The Second Summit Of First Ladies And GentlemenSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totuși, din motive de securitate, Zelenski nu și-a putut vedea copiii. „Îi este mult mai greu în această privință. Suferă. Și apoi suferă și copiii mei, pentru că nu se pot vedea”, a spus ea.

„Ca orice om obișnuit, am fost foarte îngrijorat pentru ei, pentru siguranța lor. Nu am vrut ca ei să fie puși în pericol”, a mai adăugat președintele ucrainean despre familia sa.

„Nu este vorba de romantism. Este vorba despre ororile care se întâmplau aici, la periferia Kievului, și despre toate acele orori care se întâmplă acum în țara noastră, în teritoriile ocupate”, a adăugat el. „Dar bineînțeles că mi-au lipsit. Am vrut să-i îmbrățișez atât de mult. Am vrut să îi pot atinge”.

Atacul Rusiei asupra Ucrainei continuă după ce forțele lor au lansat o invazie pe scară largă pe 24 februarie, primul conflict terestru major din Europa din ultimele decenii. Detaliile luptelor se schimbă pe zi ce trece, dar sute de civili au fost deja raportate ca fiind morți sau răniți, inclusiv copii. Milioane de ucraineni au fugit, de asemenea, potrivit ONU.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete