Vlăduța Lupău și-a botezat băiețelul. Imagini de la eveniment

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat băiețelul marți, 27 septembrie. Cei doi părinți au fost atât de emoționați încât au început să plângă la biserică.

Micuțul Iair a avut 6 perechi de nași, printre care Olguța Berbec și soțul ei. „IAIR. De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!', a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei în care ea și Adi Rus îl țin în brațe pe fiul lor.

Slujba a fost una emoționantă, astfel că cei doi părinți au început să lăcrimeze din cauza emoțiilor puternice. Vlăduța Lupău a făcut primele declarații după ce a fost creștinat fiul ei.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. 

Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți', a declarat Vlăduța Lupău la Pro TV.

Interpreta de muzică populară a avut două ținute la evniment. Pentru biserică a optat pentru o rochie lungă, iar pentru petrecere a ales o rochie scurtă.

Atmosfera a fost întreținută de mai mulți artiști. Printre cântăreți s-au aflat Andra și Holograf.

botez-fiu-Vladuta-Lupau-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete