Vlăduța Lupău, probleme în aeroport: „O luăm razna și nimeni nu ne zice nimic”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista a născut în urmă cu ceva timp, însă nu a durat mult până când și-a reluat evenimentele. Din acest motiv, cântăreața călătorește des în țară, uneori cu avionul. Iată ce problemă a întâmpinat recent.

Vlăduța Lupău este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi multe momente din viața profesională și cea personală. La fel s-a întâmplat recent când a fost nevoită să plece spre Cluj cu avionul, însă întârzierea pe care a avut-o zborul a depășit orice limită a bunului simț. Din nefericire, personalul nu a oferit foarte multe explicații, mai ales că pasagerii deja nu mai aveau deloc răbdare.

„Suntem de șapte ore în aeroport, să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu mai au răbdare, eu nu mai am răbdare. Este o bătaie de joc. Pe lângă că a ajuns cu trei ore după ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion. Au zis că ne dau niște apă plată și alune, dar am zis, Nu, mersi. Sunt și copii mici. Toată lumea este epuizată, nervoasă, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic doar Scuzați-ne, mai stăm puțin și cam atât. Bătaie de joc și cred că niciodată n-am să mai plec această companie. Spun că nu mai plec, dar uite că plec, fiind nevoită. Sute de oameni stăm în bătaia lor de joc', a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Pentru că și-a reluat activitatea, artista a dezvăluit cine se ocupă de micuțul Iair atunci când este plecată.

„Mănâncă sân, iar când nu sunt acasă, îi dă Adi completare formulă, sau când nu-i ajunge. Când mă duc la cântat, duc pompa cu mine. Între cântări, mulg laptele, ca să nu pățesc ceva’, le-a dezvăluit interpreta fanilor ei, pe InstaStory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete