Vladimir Putin, tot ce e mai bun pentru sănătatea sa: băi cu extract de coarne de cerb

Când vine vorba de sănătate fiecare dintre noi apelează la numeroase remedii care mai de care mai eficiente. În aceeași situație se află și Vladimir Putin despre care s-a scris că ar suferi de o boală gravă. Din această cauză, liderul rus este înconjurat mai mereu de medici care să-i fie aproape în caz de urgență.

Mai mulți jurnaliști de investigație au raportat că președintele rus Vladimir Putin este însoțit de 10 medici atunci când călătorește. Mai mult decât atât, acesta este interesat de medicina neconvențională, cum ar fi să facă băi cu extract de coarne de cerb.

Ancheta „Projekt' a constatat că în perioada 2016-2017, președintele a fost însoțit în medie de cinci medici. În noiembrie 2016, Putin nu a apărut în public timp de cinci zile, iar în acea perioadă, 12 medici l-au vizitat constant. Până în 2019, Putin a fost însoțit în medie de nouă medici, citează redactia.ro.

„Projekt' observă că oncologul Evgeny Selivanov, care se ocupă de problemele tiroidei, este mereu alături de președinte în deplasările sale. El este descris drept „medicul care poate fi primul care detectează problemele tiroidiene, inclusiv problemele de cancer'. Vladimir Putin a vorbit de nenumărate ori public despre cancerul de tiroidian.

De asemenea, pe când liderul rus se afla la Soci, chirurgul Evgheni Selivanov (foto mai sus), de la Spitalul Clinic Central din Moscova, a zburat de 35 de ori la el.

Publicația a dezvăluit, de asemenea, interesul lui Putin pentru băile făcute dintr-un extract de coarne de cerb. Serghei Șoigu, pe atunci șef al Ministerului pentru Situații de Urgență și Răspuns în caz de Dezastre, a fost prima persoană din elita rusă care a devenit interesată de băile de coarne.

La mijlocul anilor 2000, l-a adus pentru prima dată pe Putin în Altai și l-a convins de beneficiile tratamentului, susținând că îmbunătățește sistemul cardiovascular și întinerește pielea. Acesta a apelat la această terapie, deși i s-a comunicat faptul că nu există dovezi concludente ale beneficiilor acestor băi, dar lui Putin i-a plăcut și a mers deseori în Altai.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri