Vladimir Putin „mai are trei ani de trăit” și „își pierde vederea din cauza acestei boli”, susține un spion

Vladimir Putin „mai are trei ani de trăit' și „își pierde vederea din cauza acestei boli', susține un spion. Potrivit spionului rus, membrele lui Putin „tremură incontrolabil', așa cum reiese și din imaginile recente cu președintele strângând masa în timpul unei discuții.

Președintelui rus Vladimir Putin i s-au mai dat doar trei ani de trăit de către medici, se susține

Un număr tot mai mare de rapoarte neconfirmate susțin că președintele în vârstă de 69 de ani are cancer și că sănătatea sa se deteriorează rapid. Recent, un ofițer a susținut că Putin „nu mai are mai mult de doi sau trei ani de viață', adăugând că președintele rus are „o formă severă de cancer cu progresie rapidă'.

„Nouă ni se spune că Președintele suferă de dureri de cap și când apare la televizor are nevoie de foi de hârtie cu totul scris cu litere mari pentru a citi ce va spune', a spus ofițerul rus pentru Sunday Mirror. „Literele sunt atât de mari, fiecare pagină poate conține doar câteva propoziții. Vederea lui se înrăutățește grav.' Spionul a adăugat că mâinile lui Putin „tremură acum incontrolabil'.

Imaginile cu liderul de la Kremlin de la începutul acestui an când mâna îi tremura în timp ce se ținea de o masă pentru sprijin au făcut înconjurul lumii. Acesta a susținut că medicii lui Putin l-au avertizat că operația pe care trebuie s-o facă îl poate incapacita pentru „o scurtă perioadă de timp' și că în această perioadă președintele va preda pentru scurt timp frâiele puterii unui consilier.

Zvonurile privind sănătatea lui Putin au crescut după ce fostul oficial al serviciilor secrete britanice Christopher Steele a declarat că liderul rus a părăsit întâlnirile oficiale pentru a merge tratamente medicale.

„Ședințele consiliului de securitate care se presupune că durează o oră întreagă sunt de fapt împărțite în mai multe secțiuni', a declarat pentru radio LBC domnul Steele. „Președintele Putin este însoțit constant de o echipă de medici.'

La începutul acestei luni, un oligarh cunoscut cu legături strânse cu Putin a fost înregistrat în timp ce spunea că acesta este „foarte bolnav de cancer de sânge'. Rusul a susținut în înregistrare că președintele a fost operat la spate cu puțin timp înainte de a ordona invadarea Ucrainei de pe 24 februarie, potrivit revistei New Lines din SUA.

Foto: Hepta

Citeste și:

Valentina Pelinel, poză rară alături de cei trei copii ai săi: „Copiii s-au distrat de minune'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri