Vladimir Putin mai are „doar DOI ani de trăit”, deoarece suferă „de mai multe boli grave”

Vladimir Putin mai are de trăit doar doi ani, deoarece suferă de „boli grave', potrivit spionilor ucraineni. Generalul-maior Kyrylo O. Budanov a susținut că președintele rus „nu are o viață lungă în față' pe fondul multiplelor rapoarte de sănătate precară în timp ce forțele ruse invadează Ucraina.

Cu toate acestea, el nu a furnizat dovezi care să susțină afirmațiile, făcute într-un interviu pentru USA Today. Acesta știre vine după ce generalul Budanov a susținut luna trecută că Putin era „foarte bolnav' de cancer și alte boli.

El a declarat pentru Sky News că liderul de la Kremlin se afla într-o „condiție psihologică și fizică foarte proastă'. De asemenea, un oligarh de top a susținut că Vladimir Putin este „foarte bolnav de cancer de sânge' în înregistrarea audio obținută de revista New Lines. Nu este clar ce tip de cancer poate avea Putin.

Starea de sănătate a liderului rus a fost supusă unei examinări amănunțite în urma războiului din Ucraina, iar zvonurile au continuat să crească în urma paradei militare de luna trecută, când tiranul a fost văzut cu o pătură pe picioare.

Vladimir Putin își pierde comandanții

Vladimir Putin și-a pierdut cel de-al 56-lea colonel și 40 de soldați după ce au fost loviți de rachete furnizate de SUA. Comandantul parașutiștilor, colonelul Andrei Vasiliev, în vârstă de 49 de ani, ar fi fost ucis în atacul de vineri seară.

Iar rapoartele au afirmat că o rachetă HIMARS cu rază medie de acțiune, furnizată recent de SUA, a fost responsabilă pentru doborârea altor ținte ale Kremlinului, în timp ce războiul continuă. Dacă se confirmă, moartea acestuia a fost una dintre primele cauzate de noile arme cu rază de acțiune de aproximativ 70 km trimise Ucrainei de președintele Joe Biden, scrie The Sun.

Vasiliev s-ar fi aflat într-un post de comandă avansat al trupelor de asalt aeropurtate ale armatei ruse, dar locația nu a fost precizată. El era comandantul Regimentului 137 de parașutare a Gărzilor din cadrul Diviziei 106 de parașutare a Gărzilor, cu sediul în Ryazan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri