Vladimir Drăghia, declarație emoționantă pentru soția sa, Alice Cavaleru: „Simt nevoia să o aniversez”

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au împreună două fetițe superbe, cea micuță având doar o lună. Recent, soția actorului a dezvăluit câteva detalii despre cele mai grele momente de când a născut-o pe Alegra. Acum, Vladimir Drăghia îi face o superbă declarație pe rețelele de socializare, ca o recunoaștere a tuturor lucrurilor pe care soția sa le-a făcut.

Alice Cavaleru a postat în urmă cu puțin timp povestea ei și a Alegrei. Pe când avea doar două săptămâni, mezina familiei a fost diagnosticată cu o boală rar întâlnită la bebeluși.

„Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă- lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic. Au fost momente grele care au părut veșnice și am simțit că trebuie să lupt pentru fiecare clipă din acea noapte…După cinci zile de la tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge', a povestit Alice Cavaleru pe contul său de Instagram.

alice-cavaleru-si-alegraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Micuța este bine acum și se află în afara oricărui pericol, iar în jurul ei roiesc părinții și surioara mai mare oferindu-i iubirea și grija de care are nevoie pentru a crește sănătoasă. Vladimir Drăghia este un familist convins și își iubește fetele extrem de mult. Dovadă stau numeroasele postări în care apare alături de ele sau momentele când o ajută pe Alice cu fetița cea mare. Mai mult decât atât, este mândru de soția sa care, în ciuda nopților pierdute, a spaimei prin care a trecut cu mezina, reușește să rămână puternică și capabilă de a depăși orice obstacol, mai ales când vine vorba de familia ei.

„Azi nu e ziua ei, dar simt nevoia să o aniversez. Așa, îmbrăcată în roz, trandafirie în obraji, cu lumină în jurul ei și din ea, e mai puternică decât v-ați putea imagina. Bună parte din puterea ei e chiar lumina, și rozul, și tot ce nu pare', a scris Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare în dreptul unor imagini cu Alice Cavaleru și cele două superbe fetițe ale lor.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete