Vlad Gherman s-a apucat de băut și de fumat, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. A ajuns la psiholog

Vlad Gherman s-a apucat de băut și de fumat, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. A ajuns la psiholog

Vlad Gherman s-a apucat de băut și de fumat, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă destul de delicată, a căzut în patima viciilor după separarea de iubită. 

Într-un vlogg realizat recent, actorul în vârstă de 28 de ani a recunoscut public că despărțirea l-a afectat mult.

„Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi.

Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi', a spus Vlad Gherman pe Youtube.

Pentru a scăpa de aceste dependențe, el a apelat la ajutorul psihologului.

„Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor. Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea', a mai spus el.

S-au despărțit după 9 ani de relație

Pe 1 februarie, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, doi dintre cei mai iubiți actori de telenovele, au anunțat că s-au despărțit după 9 ani de relație. Cei doi au făcut anunțul pe contul de Instagram, prin intermediul unui video.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit', a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni', a transmis și Cristina Ciobănașu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete