Vlad Gherman, răspuns acid când a fost întrebat despre relația cu iubitul Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman este unul dintre tinerii artiști de pe micile ecrane. El a fost într-o relație de lungă durată cu Cristina Ciobănașu, însă de aproape un an nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit și fiecare va merge pe drumul său în viața personală.

Vlad Gherman a suferit foarte mult după separarea de cea care i-a fost alături aproape un deceniu. În prezent, Cristina Ciobănașu are un nou iubit, iar această situație, cu siguranță, nu i-a picat bine actorului din Adela. Relația lui cu fosta iubită este în continuare sinceră și deschisă, motiv pentru care a aflat primul despre noua poveste de dragoste a Cristinei, cea care i-a spus fiind chiar ea.

Vlad Gherman este foarte activ pe rețelele de socializare și într-o sesiune de „Întrebări și Răspunsuri', acesta le-a stat la dispoziție satisfăcându-le curiozitățile. Unii internauți l-au întrebat pe actorul din Adela cum se înțelege cu actualul iubit al Cristinei Ciobănașu. Răspunsul său nu a întârziat să apară, însă a fost unul ironic.

„Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?', a răspuns Vlad Gherman pe Instagram.

Iubirea dintre Vlad și Cris a fost una intensă, mediatizată, ei fiind parteneri atât în viața reală, cât și pe platourile de filmare. Relația lor amoroasă s-a destrămat, însă pe plan profesional totul funcționează la fel ca înainte. Pentru că viața merge înainte, Vlad își dorește să înceapă un nou capitol pe plan personal și este deschis să înceapă o nouă relație.

„Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit', a declarat tânărul actor.

Vlad Gherman, la psiholog

Vlad Gherman a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă destul de delicată și a căzut în patima viciilor după separarea de iubită. El a dezvăluit într-un vlog cât de tare l-a afectat despărțirea de Cristina Ciobănașu.

„Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor. Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea', a mărturisit el pe Youtube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete