Vlad Gherman, decizie neașteptată după separarea de Cristina Ciobănașu: „Puteți să mă contactați la 074…”

Vlad Gherman, decizie neașteptată după separarea de Cristina Ciobănașu: „Puteți să mă contactați la 074…”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din România. Fanii lor au fost devastați când au făcut anunțul despărțirii lor.

Suferința fiecăruia dintre ei s-a văzut pe chipul lor în următoarele luni de la anunț, însă cei doi au rămas prieteni și petrec destul de mult timp împreună. De curând, însă, Vlad Gherman a anunțat pe pagina sa de Instagram că el va participa la emisiunea „Burlacul' de la Antena 1.

Fanii au fost extrem de surprinși, însă în același timp amuzați când au descoperit că totul este doar o glumă. Cu toate acestea, cum în orice snoavă există un sâmbure de adevăr, Vlad pare a fi pregătit totuși de o nouă relație, dacă ne luăm după mesajul din descrierea fotografiei:

„E oficial! Voi participa la emisiunea Burlacul❤️ Aștept cu mare interes să văd ce fete vor veni 😍 Puteți să mă contactați la 074… (see more). Gluma made by: @vijan.16 😂 #joke'

Cristina și Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare acum nouă ani și la scurt timp s-au mutat împreună. În videoclipul postat la începutul lunii februarie a acestui an, cei doi au declarat că decizia despărțirii a fost una de comun acord și timp de trei săptămâni au încercat să digere ceea ce urma să se întâmple.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete