Vlad Gherman, anunț surprinzător pentru fani: „Ea e iubita mea!”

Vlad Gherman, anunț surprinzător pentru fani: „Ea e iubita mea!”

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști din România. De-a lungul timpului și-a construit atât o carieră muzicală, cât și una în lumea filmului. Dacă pe plan profesional Vlad este într-o continuă ascensiune, pe plan personal lucrurile nu au stat extrem de bine anul acesta.

În luna februarie, el și Cristina Ciobănașu au pus punct unei povești de dragoste cum numai în filme mai vezi. Cei doi au apărut în fața fanilor și au anunțat că drumurile lor se vor separa, dar acum la aproape cinci luni de la despărțire, actorul și-a luat prin surprindere fanii postând un filmuleț pe Instagram în care își prezenta „noua iubită', chiar din dormitorul lui.

Încă de la primele ore ale dimineții, Vlad s-a hotărât să spună adevărul despre persoana care se află în patul lui. Fanii au avut o adevărată surpriză când au descoperit că „iubita lui' este de fapt, fratele fostei sale iubite.

Evident, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Vlad Gherman se ține de glume și reușește astfel să-și amuze urmăritorii. El l-a filmat în timp ce dormea pe Tudor Ciobănașu dormind și a scris în dreptul imaginii „Ea e iubita mea'.

„Nu pot să mai ascund adevărul. După atâtea luni de la despărțire, în sfârșit, pot să vă spun că mi-am găsit o iubită. Shh! Doarme!', a mai transmis Vlad Gherman la Story.

Un lucru este cert în toată această poveste, Vlad și Cristina au rămas prieteni foarte buni, iar relația cu rudele fiecăruia dintre ei nu s-a degradat și ori de câte ori au nevoie unul de celălalt, ei sunt aproape și nu ezită în a se ajuta. O atitudine demnă de admirat și de apreciat, mai ales într-o lume atât de meschină și plină de resentimente.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete