Vlad Gherman a izbucnit în plâns când a aflat unde este inelul de logodnă 

Vlad Gherman a izbucnit în plâns când a aflat unde este inelul de logodnă 

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la capătul unei povești de iubire care a durat nouă ani.

Separarea celor doi a luat pe multă lume prin surprindere mai ales că fanii lor erau convinși de faptul că, foarte curând, ar fi urmat să se căsătorească.

În timpul emisiunii „CulTour', pe care cei doi o prezintă la postul de televiziune Happy Channel, admiratorii i-au bombardat pe Vlad și pe Cristina cu zeci și zeci de întrebări, curioși să afle detaliile din spatele despărțirii lor.

Mai mult, internauții au observat un detaliu care le-a ucis și ultimul dram de speranță în privința unei posibile împăcări dintre cei doi actori. Fanii au remarcat că inelul de logodnă, pe care actorul i l-a oferit iubitei sale în urmă cu aproximativ 6 ani, nu se mai află pe degetul Cristinei.

Artista s-a văzut nevoită să dea unele explicații în acest sens. Astfel, ea a declarat că, pentru ea, momentul în care a fost cerută în căsătorie a fost mult mai important și mult mai frumos decât bijuteria propriu-zisă, pe care o păstrează într-o cutie cu amintiri.

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ceea ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție. Va rămâne în inimile noastre ca unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune. Atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo', a declarat Cristina, moment în care Vlad, vizibil emoționat, a început să plângă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete