Vlad Gherman a comparat-o pe Cristina Ciobănașu cu Oana Moșneagu. Declarațiile actorului: „E prima relație pe care o am cu o femeie matură”

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul „Adela'. Actorul a comparat fosta relație cu cea pe care o are în prezent.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit anul trecut și actorul a suferit enorm. Deși au fost împreună aproape 10 ani, cei doi și-au refăcut rapid viața după separare. Acum, Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul de la Antena 1, „Adela'. Într-un interviu recent, Vlad a comparat-o pe Cristina Ciobănașu cu Oana Moșneagu, actuala lui iubită.

Actorul de la Antena 1 a spus că Oana este prima femeie matură cu care a fost într-o relație. „Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini', mărturisește actorul pentru OK! Magazine.

Cristina-Ciobasanu-si-Vlad-GhermanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Oana Moșneagu este foarte îndrăgostită de iubitul ei și spune despre el că este foarte romantic, dar și harnic. Vlad Gherman este foarte implicat în această relație. „Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult', a declarat actrița din serialul de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete