Vlad Ciobanu, patriotul de la „Românii au talent”, discurs emoționant la nunta lui George Simion: „E nevoie de iertare”

Nunta lui George Simion și a Ilincăi a avut loc în weekend-ul trecut. Aceștia au organizat un eveniment de mare amploare cu peste 10.000 de oameni prezenți și totul a fost similar cu un festival. Pe scena de la Măciuca a urcat un invitat cu adevărat special, Vlad Ciobanu, cunoscut publicului de la emisiunea „Românii au talent'.

Vlad Ciobanu este unul dintre foștii concurenți ai emisiunii „Românii au talent'. Micuțul care acum are șapte ani i-a cucerit pe telespectatori, dar și pe jurați datorită talentului său de a recita poezii patriotice.

Vlad Ciobanu a fost una dintre surprizele de la nunta liderului AUR, George Simion, cu iubita sa, Ilinca. Talentatul băiat a urcat pe scena de la Măciuca unde a avut loc cel mai fastuos eveniment al anului și le-a transmis un mesaj extrem de emoționant proaspeților căsătoriți.

„Azi porniți pe-un drum în care e nevoie de răbdare, de priviri calde și dulci, când te scoli și când te culci. E nevoie de iertare la greșeli și nepăsare. E nevoie de un sărut, când n-ai chef să aștepți mai mult . Căsnicie se numește drumul ce azi vă unește, drumul ce vă rog să fie pentru voi doar bucurie. Casă de piatră! La mulți ani!', a spus Vlad Ciobanu, potrivit Click!.

Când alții abia încep să vorbească cursiv și clar, Vlad Ciobanu a venit plin de curaj pe scena emisiunii „Românii au talent' în anul 2020. La doar 4 ani, acesta a recitat o poezie patriotică „Unire, frați români'. Pasiunea sa pentru poezie și modul în care a spus-o l-a făcut pe Florin Călinescu să se emoționeze până la lacrimi. Puștiul a câștigat atunci „Premiul de originalitate'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete