Viziteaza Europa cu trenul: Perfect Tour are solutia perfecta

Unic reprezentant in Romania al Rail Europe, distribuitorul numarul 1 pentru produse europene de transport feroviar din intreaga lume, Perfect Tour te invita sa incerci o noua experienta de vacanta.

Fara ambuteiaje de trafic, fara iesiri de pe autostrada ratate, fara problema gasirii unui loc de parcare in marile orase, fara harta. Doar tu si vacanta ta cea frumoasa, caci Perfect Tour va avea grija de restul.

Vei avea la dispozitie mai mult de 240.000 km de sine de cale ferata din multe tari europene, printre care Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia s.a.

Te vei bucura de o atmosfera relaxanta si linistita, vei avea spatiu suficient pentru a-ti misca picioarele, prin ferestrele mari vei putea admira peisajul, iar copiii se vor simti cu siguranta mai in largul lor in tren. Nu va mai trebui sa urmaresti starea vremii pentru ca trenurile pleaca si sosesc in orice situatie, deci programul vacantei tale va fi respectat cu strictete.

In plus, datorita modalitatii de rezervare a biletelor in avans, vei avea biletul tau cu loc cu cel putin trei luni inaintea plecarii. Nu mai ai treaba cu transferul la aeroport, nici cu cozile de la check-in. Daca te razgandesti, primesti banii inapoi sau poti modifica conditiile de transport.

Asadar, impacheteza-ti cateva haine, ia cu tine ghidurile de calatorie si adreseaza-te agentiei Perfect Tour pentru rezervarea biletelor tale de tren. Vei avea parte de o calatorie relaxata, vei admira multe locuri superbe, vei lega prietenii si vei avea ocazia sa cunosti multi oameni din tarile prin care treci. Nu uita, Europa vrea sa fie mai ecologica si de aceea foloseste trenul in locul automobilului. Fii si tu in pas cu ea!

Pentru mai multe informatii si pentru rezervari viziteaza www.perfect-tour.ro sau cauta agentia Perfect Tour in Bucuresti, pe str. Sevastopol nr. 26, sector 1, sau la tel: 021/310.65.01, e-mail: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta