Viviana Sposub: „George este stâlpul relației”

Viviana Sposub și-a dedicat ultimele luni competiției „Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D. Deși evită să mai vorbească despre relația pe care o are cu actorul George Burcea, aceasta a făcut o mărturisire emoționantă.

Încă de la începutul relației lor, Viviana Sposub și George Burcea au fost în lumina reflectoarelor. Cei doi au trecut prin momente dificile, s-a spus despre ei că s-au și despărțit, însă pare că aceștia au reușit să le depășeașcă.

Întrebată în cadrul emisiunii despre modul în care partenerul ei o susține, aceasta a declarat că:

„George e cel mai mare sprijin al meu și cel puțin în perioada asta mi-a demonstrat că este stâlpul meu și stâlpul relației. Mă ajută cu tot ce înseamnă Bravo, ai stil! și el m-a încurajat să vin aici. La început eram destul de sceptică și el a zis <>. Mi-a fost frică de proiectul ăsta, dar el s-a ținut de promisiune și m-a ajutat'.

Aceasta a explicat și că „la zilele de gală sunt foarte, foarte emoționată pentru că sunt momente dificile pentru mine, pentru că nu am mai cântat pe scene mari, nu am mai dansat, nu am mai jucat, și el mă ajută'.

Viviana Sposub: „Psihic mi-ar fi fost mai greu'

„George își dorește din tot sufletul să ajung până în finală, mă încurajează în fiecare zi și când simt că clachez, că nu mai pot, el îmi spune, <>. Dacă nu l-aș fi avut pe el în perioada asta, consider că nu aș fi făcut față la fel de bine. M-aș fi descurcat, dar psihic mi-ar fi fost mai greu'.

Viviana a vorbit și despre momentele mai tensionate din emisiune. De altfel, aceasta a început cu stângul, cu un conflict cu o altă participantă, Ruxi. Prietene în trecut, cele două au avut să-și reproșeze anumite lucruri chiar la TV.

Un alt schimb de replici apăsător a fost cel cu Raluca, alături de care Viviana a fost o așa-zisă alianță, destrămată în cele din urmă.

Viviana SposubSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Iulia Albu, planuri de nuntă după cinci ani de relație

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro