Viviana Sposub cedează în fața Andreei Bălan! Ce va face acum George Burcea?

Viviana Sposub cedează în fața Andreei Bălan! Ce va face acum George Burcea?

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț de George Burcea. Relația dintre cei doi s-a complicat o dată cu implicarea lor în alte relații amoroase. George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, iar aceasta a dat dovadă de curând, că este de partea femeii și încearcă să-l determine pe iubitul ei să revină la sentimente mai bune față de mama fetițelor lui.

Nu mai este mult până se va finaliza procesul celor doi, însă partea cea mai grea o constituie custodia fetițelor. Pentru a accepta condițiile impuse de aceasta, George Burcea a fost sfătuit de iubita sa să accepte faptul că, niciodată o mamă puternică, cum este Andreea Bălan, nu va renunța la copiii ei, potrivit wowbiz.ro. Astfel, el s-ar lupta în zadar pentru a avea custodie exclusivă.

„Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul.

Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan', a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, pentru wowbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete