Viviana Sposub, actriță în filmul lui George Burcea. Anunțul făcut de fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea are mari planuri din punct de vedere profesional. Actorul a anunțat că și-a finalizat cartea, dar a făcut și primele dezvăluiri despre filmul care va apărea, unul inspirat din povestea lui. 

George Burcea nu a mai apărut o bună perioadă în emisiuni de televiziune, nici în diverse show-uri la diverse posturi TV deoarece a fost preocupat de proiectele sale: cartea și filmul, amândouă inspirate din povestea lui de viață.

Cartea va apărea pe piață în luna octombrie a acestui an. „Inspirat dintr-un caz real, «Scrisoare către Ceaușescu» spune povestea MARIEI DRUMEŞ, soție și mamă a doi copii (ALEX şi ARIANA), care este victimă a violenței domestice în anii de final ai comunismului. Romanul este structurat în două părți. Prima parte se petrece în ultimii ani ai comunismului. Maria, o mamă șomeră, terorizată de soțul ei, îi scrie o scrisoare lui Ceaușescu, în speranța că acesta o va ajuta să-și schimbe viața. 

Cea de-a doua parte spune povestea lui Alex, fiul Mariei, care împrumută din traumele mamei sale și se luptă din răsputeri să se vindece. Pe lângă paralela dintre cele două personaje principale, romanul surprinde și două perioade diferite din istoria României. Evoluția societății, schimbarea modului de gândire, dar și lipsa de adaptabilitate a unor personaje sunt fenomene actuale, deși au trecut mai bine de 30 de ani de la Revoluție.', se arată pe site-ul oficial scrisoarecatreceausescu.com. 

Ulterior, cartea va fi transformată în film și nume grele s-au alăturat deja proiectului. Este vorba despre Catrinel Marlon, George Burcea, Crina Semciuc, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu, Toma Cuzin, Adrian Titieni, Răzvan Vasilescu și mulți alții.

Chiar și actuala lui iubită, Viviana Sposub, își va face debutul în actorie.

Regizorul filmului este Iulian Moga, iar scenariul e scris de Gabriel Molnar și George Burcea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete