Virgil Ianțu, îndrăgostit de o profesoară în liceu: „I-am și zis”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De mai bine de 17 ani, muzicianul, prezentatorul de televiziune și actorul Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui de viață, Roxana.

Deși a cerut-o în căsătorie la scurt timp după nașterea fiicei lor, Jasmina (14 ani), cei doi încă nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile.

Virgil Ianțu, îndrăgostit de o profesoară în liceu: „I-am și zis”

În prezent, Virgil Ianțu joacă rolul lui Tony, iubitul Anei Casian, în serialul Pro TV Profu. Într-un interviu oferit publicației Perfecte.ro, omul de televiziune a recunoscut să, în liceu, a fost îndrăgostit de una dintre profesoarele sale.

„Da, da! (râde) Am fost îndrăgostit în liceu de profesoara de muzică de cameră. I-am și zis la un moment dat ce simțeam.

A reacționat OK, adică îți dai seama că nu s-a întâmplat nimic, dar cred că s-a simțit și ea bine când i-am zis (râde).”

De ce nu s-au căsătorit Virgil Ianțu și iubita lui până acum?

„Ea ştie, mama e cerută. Cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar …”, a spus Virgil Ianțu în 2017, într-un interviu oferit publicației online Life.ro.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta …

Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept?

Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.

Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea.

Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru.

Nu există şi eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect:

Ce am zis că facem? Asta facem şi ne dăm mâna. Punct. Şi înregistrăm, că mai uiţi. Ar fi suficient”, a încheiat Virgil Ianțu.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este soțul actriței Salma Hayek? François-Henri Pinault deține unul dintre cele mai mari conglomerate de modă din lume

Anda Adam, într-o ținută care a lăsat la vedere tot și a încins imaginația bărbaților. Cum s-a îmbrăcat vedeta?

Cum arată și cu ce se ocupă acum Silvia Burlan, femeia lăsată orfană de soția lui Adrian Păunescu? Carmen Păunescu a ucis trei oameni într-un accident rutier în 2004

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete