Viorica de la Clejani a slăbit și nu s-a operat la stomac! La ce truc a apelat cântăreața

Viorica de la Clejani a slăbit semnificativ, noul ei look putând fi admirat într-o emisiune de divertisment de la Antena Stars. Prima întrebare la care a trebuit să răspundă în cadrul emisiunii a fost, în mod previzibil, care este secretul noii siluete.

Artista în vârstă de 44 de ani este celebră nu doar pentru vocea sa, dar și pentru formele sale rubensiene. De-a lungul timpului, Viorica a mai avut tentative de a scăpa de kilogramele în plus, însă acestea nu s-au concretizat.

Viorica de la Clejani a slăbit fără să apeleze la operația de micșorare a stomacului

Artista a mărturisit că, deși nu a exclus niciodată varianta micșorării stomacului, soțul ei, Ioniță, i-a interzis să facă acest pas.

Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu', a declarat Viorica în cadrul emisiunii.

Care este, așadar, secretul ei? În primul rând, un corset. În al doilea rând, o dietă restrictivă care presupune consumul exclusiv de țelină, sfeclă și morcov. Doar câte o bucată din fiecare legumă.

Reacția lui Ioniță de la Clejani

Partenerul ei de viață, Ioniță de la Clejani, a ținut să sublinieze că soția lui este o femeie împlinită, care are multe calități, iar aspectul fizic nu ar trebui să primeze.

„Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine',  a spus soțul ei.

Surse foto: pagina de facebook a artistei, libertatea.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete