Viorel Lis și-a făcut testamentul. Cine moștenește averea fostului edil al Capitalei

Ajuns la vârsta de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate. Oana Lis, soția sa, e cea care îi poartă de grijă, dar și cea care are deja pe numele ei toate bunurile deținute de fostul edil al Capitalei. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Oana Lis e îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului său. Pandemia l-a ținut mult timp în casă pe Viorel Lis, nu a mai făcut mișcare, așa că acesta se mișcă foarte greu.

„Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu', a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, în emisiunea „Exclusiv VIP'.

Oana Lis a avut grijă în toată această perioadă de soț, l-a dus chiar și la tratamente, însă acestea nu au dat roade. Au cheltuit mulți bani, iar acum nu au cea mai bună situație financiară. „Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN', a mai mărturisit Oana Lis.

Oana Lis, unica moștenitoare a lui Viorel Lis

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, și-a făcut testamentul. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!', a mai spus Oana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete