Vino pe 17 iunie la Palatul Știrbey să intri cu Gașca Zurli în Cartea Recordurilor!

Gașca Zurli te cheamă să intri în Cartea Recordurilor. Vrem să afle întreg mapamondul ce frumoși sunt părinții și copiii din România!

Pe 17 iunie, la ora 18.00, vino la Festivalul Familiei Zurlandia să cânți și să dansezi impreună cu noi “Rempompi”, pe cel mai mare teren de joacă din România.

Ne-am pus o dorintă, iar tu ești parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Știrbey, România bate Elveția la joaca în familie.

În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta, să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta.

Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp' spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Hai cu noi în cea mai Zurli poveste din istorie, hai să batem un record mondial!

Intră pe www.zurlandia.ro și cumpără din timp bilete la festival. Am pregătit o mulțime de alte surprize.

Link site: https://goo.gl/Z6vqF1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse