Viitoarea Regină a Marii Britanii a împlinit 40 de ani. La mulți ani, Kate!

Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani pe 9 ianuarie și a marcat evenimentul într-un mod inedit: a pozat ca o adevărată viitoare regină pentru Galeria Națională a Portretelor, folosindu-se de studiile ei în istoria artei pentru a-și crea propria imagine menită să rămână pentru posteritate.

Fotografiile Ducesei sunt cele mai expresive dintre toate cele realizate de diverși fotografi de la intrarea acesteia în familia regală și până acum.

Fotografiile surprind în mod plăcut influența covârșitoare pe care protocolul regal a adus-o în viața ei, aducând totodată un omagiu tuturor Reginelor din Monarhie a căror imagine a fost surprinsă într-un stil similar.

Viitoarea Regină a Marii Britanii a împlinit 40 de ani. La multi ani, Kate!

Ducesa, care a studiat istoria artei la Universitatea St. Andrew, a apelat pentru acest set de fotografii la celebrul Paolo Roversi împărtășindu-i acestuia dragostea ei pentru arta fotografică, cu puncte de referință în istoria familiei regale.

Superbele fotografii au fost realizate în luna noiembrie la Temperate House din Kew Gardens de către fotograful Paolo Roversi. Acestea vor intra în colecția permanentă a Galeriei Naționale a Portretelor, a cărei patroană este însăși Ducesa. Paolo Roversi este un fotograf cunoscut mai ales pentru portretele sale uimitoare și intime dar și pentru mesajele vizuale în note clasice din creațiile sale. Fotografiile realizate de Paolo Roversi ocupă un tărâm între trecut și prezent, din care rezultă imagini uimitoare care par venite din alte epoci, dar în același timp păstrează o notă contemporană și familiară.

Roversi este beneficiarul a numeroase premii, iar fotografiile sale au fost prezentate într-o varietate de monografii și expoziții. Lucrările sale au apărut în Vogue Italia, Vogue UK, Vogue Paris, Vanity Fair, W Magazine. A creat campanii pentru Dior, Cerruti, Comme des Garçons, Yves Saint Laurent, Valentino și Alberta Ferretti. Este autorul Calendarului Pirelli 2020.

Inspirându-se din panoplia vechilor fotografii regale care au definit fiecare epocă, ducesa și-a canalizat atenția și admirația pentru fotografia victoriană iar rezultatul este grăitor: trei imagini foarte diferite cu iz victorian.

În prima fotografie ducesa este surprinsă din profil, iar poza amintește de tânăra regina Victoria. Kate, mama modernă a trei copii zâmbește senin din postura ei de viitoare regină.

A doua fotografie, tot în tonuri sepia, este mai intimă, Ducesa privește direct în aparatul de fotografiat cu un zâmbet radiant într-o ipostază care ne amintește de Diana, Prințesa de Wales, în ședințele ei foto realizate de Mario Testino.

Toate cele trei piese vestimentare aparțin designerului Alexander McQueen. Rochia roșie este o versiune a rochiei cu mâneci drapate asimetrice prezentată mai jos.

Foto: Facebook

Citeste și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete