Viena: Festivalul de muzica si cultura pop, poolbar

Pratersauna DJ

La Pratersauna inca se mai simte sarmul anilor ’60, dar din anul 2009, cand a fost complet renovata, ea s-a transformat in unul dintre cele mai importante cluburi ale Vienei. In anul 2012, Pratersauna a fost votat pentru a doua oara de catre cititorii revistei berlineze de:bug, pe locul doi in ierarhia celor mai bune cluburi din Europa.

Poolbar la Pratersauna, 10.5.-12.5.2012, strada Waldsteingarten 135, 1020 Viena, www.poolbar.at

In perioada 10.05 – 12.05.2012, la Pratersauna va avea loc pentru a treia oara Festivalul de muzica si cultura pop, poolbar. In cadrul acestui festival se pune accentul pe multa cultura si muzica, de la cea alternativa la pop. Unul dintre punctele culminante ale festivalului este renumitul DJ canadian A-Trak, care a incins ringurile de dans din toata lumea cu hit-ul Barbra Streisand.

Prater Unser, 14.6.-18.6.2012, www.praterunser.at

Seria festivalurilor va continua in luna iunie. In perioada 14.06 – 18.06.2012 cele 3 etaje si piscina de la Pratersauna vor deveni pentru a treia oara centrul Festivalului cluburilor, Prater Unser. In cadrul acestui festival, diferite locatii din parcul de distractii Prater vor deveni scene de pe care vor rasuna recitaluri din toate genurile de muzica: house, techno, dubstep, drum’n’bass, electro, disco, hiphop si multe altele.

Printre invitati se numara Delano Smith din Detroit, Juju & Jordash din Amsterdam si britanicii Krystal Klear si Om Unit. In plus, la festival se va organiza si o Gondola Techno in Roata Uriasa, dar si o Sunday-24hrs-Day Party

Foto: © claudio farkasch

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta