Victoria Salcedo este model fără mâini și fără un picior. Povestea emoționantă a tinerei de 26 de ani

Victoria Salcedo, în vârstă de 26 de ani, este din Ecuador și a avut o copilărie greu de imaginat. La vârsta de doar 6 ani, Victoria a rămas fără brațe și fără piciorul stâng, după ce a fost electrocutată grav și a suferit arsuri de gradul trei.

Tânăra este un model pentru mulți oameni. Ea a reușit să își îndeplinească un vis, iar acum este model. Deși nu are membrele superioare și nici un membru inferior, ea a reușit să demonstreze că oricât de greu ar fi, dacă lupți, orice poate fi realizat.

„Nu mi-am imaginat vreodată că voi avea vreo influență asupra oamenilor. Dar ador să-mi împărtășesc experiența de viață cu cei din jur. Îmi place când oamenii îmi scriu și îmi pun întrebări, pentru că simt că aceștia știu că pot conta pe mine', a declarat Victoria, potrivit tabloidului britanic Daily Star. Salcedo, care locuiește în Guayaquil, a început să cocheteze cu modellingul la vârsta de 19 ani.

Tânăra a participat și la Miss Ecuador în 2021. „Nu m-am dus acolo să fiu acceptată! Am fost acolo pentru a-mi reprezenta țara, pentru a mă reprezenta ca femeie și ca o altă formă de frumusețe, față de ceea cu ce suntem obișnuiți să vedem', a mai spus ea, potrivit Click!.

Victoria folosește proteză doar pentru piciorul stâng și, de la vârstă foarte fragedă. Ea s-a obișnuit să-și utilizeze piciorul drept pentru a îndeplini sarcini zilnice, cum ar fi să mănânce, să se machieze și să își coafeze părul. „Faptul că mi-am pierdut membrele nu mă definește. Este o experiență pe care am depășit-o și am supraviețuit. Mi-a dat curaj, voință și putere', a explicat ea.

Victoria-Salcedo-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 „Folosesc experiența mea de viață și ceea ce am învățat, pentru a îi ajuta și pe alții. Pentru mine, a-i inspira pe cei din jur este o oportunitate de a le schimba părerea. Este o șansă de a împărtăși o parte din mine cu ceilalți.' Până acum, Victoria Salcedo a strâns o avere de 400.000 de dolari și vrea să devină celebră în întreaga lume.

„Când am văzut-o prima dată după amputarea membrelor, vă puteți imagina ce a fost în sufletul meu. Este fiica mea. Ea este o parte din mine. Ea este o extensie a mea', a declarat femeia în urmă cu un an, potrivit Daily Mail. „M-a durut inima și ochii mi s-au umplut de lacrimi, exact ca acum. Dar Victoria a fost întotdeauna o fire pozitivă. S-a recuperat cu multă dragoste', a mai spus mama Victoriei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete