Victoria Răileanu, despre viața de mamă singură: „Când e tanti Geta în zonă, eu nu mai exist pentru Carol”

Actrița Victoria Răileanu este cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat în telenovela românească „Daria, iubirea mea', iar în prezent face parte din distribuția unuia dintre cele mai vizionate seriale de la noi, „VLAD'.

După șapte ani de relație, actrița a confirmat zvonurile, anul trecut, conform cărora nu va mai forma un cuplu cu actorul din serialul „Sacrificiul', Conrad Mericoffer. Cei doi au împreună un băiețel, pe Carol, asigurându-se că au grijă să nu-i lipsească nimic.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Victoria Răileanu a vorbit despre viața ei de mamă singură și despre cum reușește să se împartă între carieră și planul familial, mai ales că pe platourile de filmare poate să muncească și până la 16-17 ore.

De multe ori, îl iau cu mine și stă tanti Geta cu el. Tanti Geta este doamna de la noi, de la serialul VLAD, care se ocupă de catering și de curățenie și de toți copiii care vin. Ea se duce și le ia înghețată, dulciuri și așa mai departe. Când e tanti Geta în zonă, eu nu mai exist pentru Carol. Îl face să se simtă util (…). Tanti Geta e așa, dintr-o bucată, și mi-l ia într-un fel', a răspuns actrița.

Nu a stat niciodată atât de departe de Carol, iar cel mai greu i-a fost când a plecat cu echipa de filmare în Grecia, acolo unde a trebuit să rămână două săptămâni.

Simțeam în toată echipa, de fapt, în special în cei care aveau copii, cum mai claca câte unul în Grecia. Îl vedeam pe vreunul răvășit și îl întrebam dacă îi e dor de copil și spunea că nu mai poate. Mergeam, vorbeam, plângeam, făceam ce făceam ca să ne descărcăm și să ne vindecăm. Deși a fost frumoasă perioada aia, un fel de work and travel, mi-a fost mai greu'.

Mă descurc că trebuie, că nu am încotro, nu-mi pun problema neapărat dacă e greu sau nu, dacă e greu tot trebuie să o fac și pur și simplu iese bine. Uneori, nu iese bine, că se mai supără, că mă supăr și eu (…) mă enervează foarte tare când îi promit ceva și nu pot să o îndeplinesc, când îi promit că termin filmările la o anumită oră și întârzii mai multe ore. Nu știu să reacționez încă la asta', a povestit Victoria Răileanu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete