Victoria Beckham bea…. ce n-o să credeți niciodată!!!

Băutura bizară a Victoriei Beckham  o să vă cam agite stomacul. Vedeta Spice Girls s-a amuzat copios de “descoperirea” ei din supermarket.

Victoria Beckham și-a amuzat fanii sâmbătă când a cumpărat niște dulciuri care scot sunete foarte neplăcute. Vedeta Spice Girls se afla la cumpărături în Miami alături de fiul său Romeo și nu a rezistat să arate un obiect bizar pe care îl descoperise pe un raft al supermarketului.

Designerul de modă, în vârstă de 47 de ani, a împărtășit o fotografie cu o sticlă care seamănă izbitor cu o probă de analize a urinei. Lichidul se numește URINE și a fost ambalat într-o sticlă medicală care imită perfect proba de urocultură.

Se pare că aceste ciudățenii alimentare preferate de Victoria Bechkam sunt o nouă tendință printre tineri. Nici ciudățeniile ei nu sunt departe de asta…

Victoria își începe ziua cu două linguri de oțet de mere. Distribuind o imagine a sticlei de oțet pe Instagram, ea i-a încurajat pe fani să „fie curajoși',  dezvăluind că aceasta este doza zilnică și primul lucru pe care îl bea dimineața pe stomacul gol. “Urmată de… lămâie proaspătă stoarsă în apă clocotită”, a spus ea.

Ce gustare preferă Victoria? Avocado, bineînțeles, dar iubește și semințele, soia, și ar fi fost văzută mestecând boabe de cafea în încercarea de a reduce pofta de zahăr.

Și când vine vorba de prăjituri, de ziua ei în fiecare an, Victoria evită tipurile grele de carbohidrați în favoarea fructelor adevărate sculptate în formă de tort.

Foto: Hepta

Citeste și:

Fiul cel mai mare al lui David Beckham s-a logodit! Cum arată inelul și cât costă?Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete