Victor Socaciu, ultima dorință înainte de a trece în neființă: „Sper să vă facă să visați la…”

Decesul lui Victor Socaciu a luat prin surprindere întreaga țară. Artistul și-a găsit sfârșitul într-un spital din Capitală, unde se afla internat de o lună suferind de diabet și având probleme grave cu rinichii.

Victor Socaciu se afla internat într-un spital din București de mai bine de o lună, însă starea sa de sănătate nu era deloc încurajatoare. Artistul în vârstă de 68 de ani s-a stins din viață mult prea devreme, lăsând multe lacrimi și suflete îndurerate în urma lui. Acesta a avut chiar și o ultimă dorință înainte ca boala să se agraveze și a împărtășit acest lucru cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Victor Socaciu a cântat în premieră la Deva, pe 7 noiembrie, o piesă care încă nu avea titlu. Cântărețul de muzică folk le-a cerut fanilor de pe rețelele de socializare să-i sugereze un titlu, însă din nefericire s-a îmbolnăvit grav și nu a mai apucat să facă acest lucru.

„Un cântecel care nu are încă un titlu (poate îmi sugerați voi), pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visați la o iubire totală și curată precum sufletul copilăriei!', a scris Victor Socaciu pe Facebook.

Artistul s-a confruntat în ultimul an cu o mulțime de probleme de sănătate. A fost infectat cu Covid-19, iar plămânii săi au fost extrem de afectați. Cu toate acestea, luptător din fire, Victor Socaciu și-a revenit și a urcat din nou pe scenă.

Minunea nu a ținut prea mult, iar problemele de sănătate au reapărut, mai ales că acum ceva vreme acesta fusese supus la un transplant de rinichi. Luni, 27 decembrie, o stea a muzicii folk din România s-a stins din viață după o lună petrecută în spital, iar acum familia se pregătește să-l conducă pe ultimul drum.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete