Victor Slav, tată cu normă întreagă pentru micuța Sofia

Victor Slav, tată cu normă întreagă pentru micuța Sofia

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au divorțat, deși deveniseră părinții unei fetițe de scurt timp. Viața lor a luat-o pe căi diferite, însă pentru totdeauna vor avea o preocupare comună.

Sofia are nevoie de ambii părinți și este necesar pentru creșterea și educația ei ca Victor și Bianca să mențină o legătură sinceră și deschisă. Din acest motiv, cei doi foști soți sunt prezenți în viața ei în mod constant, iar atunci când este nevoie se ajută unul pe celălalt.

Acest lucru se poate observa și în această perioadă când Bianca se află într-o vacanță de lux în Maldive și de bucură din plin de tot ce îi oferă paradisul de acolo. Fetița este în grija tatălui ei și se bucură unul de celălalt cum știu ei mai bine, acesta fiind 24/24 alături de ea.

Dragostea și atenția pe care o primește micuța este dovadă clară a faptului că Victor Slav și-a dorit foarte mult un copil. Acesta postează pe rețelele de socializare ori de câte ori prinde ocazia imagini cu micuța jucându-se împreună și petrecând timp de calitate.

Relația tată-fiică este în continuă dezvoltare, iar asemănarea dintre cei doi este mai mult decât evidentă (vezi galerie foto).

Anul trecut, în perioada stării de urgență, Sofia a fost în grija bunicii sale materne.

„Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul (n.r.: pe Sofia). Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil', a declarat Victor Slav anul trecut, potrivit impact.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete