Victor Slav, momente tandre alături de iubita lui. Cum au fost surprinși?

Victor Slav este unul dintre cele mai discrete vedete de la noi din țară. Dacă în trecut, viața lui personală era în atenția publicului, acum acesta a decis să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Pe rețelele sociale rar postează poze cu iubita sa actuală, însă recent, o imagine în care cei doi au fost surprinși într-o postură romantică i-a luat prin surprindere pe fanii fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Fotografia a fost postată la Instastory chiar de Selina. Cei doi porumbei se țin în brațe, iar Victor îi dă un sărut dulce pe obraz.

 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Victor Slav trăiește o poveste de dragoste pe care o ține departe de public, însă a recunoscut că este fericit și împlinit alături de Selina. El o descrie ca fiind femeie iubitoare și un adevărat sprijin în toate planurile sale profesionale.

„Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg. Selina este un adevărat model de femeie', a mărturisit Victor Slav, potrivit Click.ro.

De asemenea, Selina a demonstrat că este o femeie extrem de diplomată, iar relația sa cu Bianca Drăgușanu este dovada clară. Unii cârcotași s-ar fi așteptat ca cele două femei să aibă mici dispute, ei bine, Victor Slav a spus clar că ele se înțeleg bine, iar actuala iubită are lipici la copii, prin urmare și cu Sofia, fiica lui Victor Slav, are o relație frumoasă.

„Da, da. Se înţeleg foarte bine. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta', a mai declarat Victor, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete