Victor Slav, hotărâre neașteptată în ceea ce o privește pe fiica sa: „O să vorbesc cu mama ei să vedem cum…”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Din povestea lor de dragoste s-a născut Sofia, o splendoare de fetiță, însă la scurt timp după venirea ei pe lume, cei doi s-au despărțit.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014 după o escapadă amoroasă pe care frumoasa blondină a avut-o cu Adrian Cristea la Paris. De atunci, micuța Sofia a rămas în grija Biancăi și a mamei acesteia.

Victor Slav petrecere ori de câte ori are ocazia timp cu Sofia, însă acum se pare că „băiatul de la meteo' are o dorință mai specială. Anul trecut cei doi au petrecut Crăciunul împreună, iar acum ar vrea să se întâmple același lucru. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Victor slav are nevoie de aprobarea Biancăi Drăgușanu.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește', a declarat Victor Slav pentru CANCAN.

Bianca Drăgulanu și Victor Slav au o relație decentă de dragul micuței lor chiar dacă drumurile lor s-au despărțit. Prezentatorul TV și-a refăcut viața de ceva timp, însă și-a manifestat dorința de a-și trăi noua poveste de dragoste departe de ochii publicului. Sofia o cunoaște pe Selina, iubita tatălui său, și potrivit spuselor acestuia cele două se înțeleg de minune.

„Copilul se înțelege foarte bine cu ea. Noi avem o relație de mai bine de doi ani, și au interacționat de nenumărate ori. Nu știu cum face, dar toți copii trag la ea, mai ales Sofia. Este un lucru foarte bun că se înțeleg bine. Mă bucură enorm', a mai spus prezentatorul TV.

Victor Slav nu exclude posibilitatea de a deveni din nou tată. Relația lui cu Selina decurge frumos, iar cu siguranță timpul va decide ceea ce ar trebui să se întâmple.

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete