Vica Blochina, ofertată de un bărbat cu 20.000 de euro pentru o noapte: „Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii”. Cum i-a răspuns

Vica Blochina a fost ofertată de un bărbat pe Instagram cu 20.000 de euro pentru o noapte. Vedeta a luat în râs propunerea lui, le-a arătat chiar și fanilor ei de pe internet ce mesaj i-a scris admiratorul ei.

Vedeta, care i-a fost amantă antrenorului Victor Pițurcă timp de 16 ani, a publicat la secțiunea Instastory recent mesajul cu propunerea pe care a primit-o de la un fan. Acesta s-a prezentat și i-a spus direct ce își dorește de la ea.

„Eu sunt …Îmi pare bine! Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct', i-a scris bărbatul Vicăi Blochina.

Și a continuat: „Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi, dar am zis să fiu direct. Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei'.

Vica Blochina nu a fost în serios mesajul lui, nu s-a enervat, a râs de propunerea lui. „Uite unde era milionarul…și eu Mikonos, Mikonos'.

vica-blochina-propunere-barbat-20.000-de-euro-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vica Blochina rupe tăcerea despre Victor Pițurcă

Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici. Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Vedeta a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’ o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

„Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?, a întrebat-o prezentatoarea pe Vica Blochina, iar aceasta a răspuns. „Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă?

Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care își dorea orice bărbat în momentul ăla. Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens.

Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o.’, a zis ea în emisiune, conform kanald.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini.

Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete