Vica Blochina lovește din nou în Oana Roman: „Eu nu mă prefac”

Vica Blochina și Oana Roman au fost foarte bune prietene, însă la un moment dat legătura dintre ele s-a rupt și au început să-și arunce săgeți extrem de dureroase.

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit câteva detalii despre viața ei, despre greutățile întâmpinate, dar și despre prieteniile încheiate. Ea și Oana Roman au fost împreună într-o vacanță în Egipt, iar acolo ar fi avut loc niște incidente nefericite. Mai exact, Vica susține că fiica fostului premier al României ar fi avut un comportament arogant cu angajații hotelului unde erau cazate. Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Pițurcă a descris-o pe Oana Roman ca fiind o persoană extrem de falsă.

Timpul a trecut și lucrurile s-au mai liniștit, însă acum Vica Blochina face din nou acuzații la adresa Oanei. Ea i-a povestit lui Măruță despre vacanța ei luxoasă în Thailanda, a declarat că muncește extrem de mult pentru ceea ce are și a lovit în fosta sa prietenă spunând că aceasta ar merge în concedii pe barter.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni.

Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie. Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi.

Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu. Am noroc, nu îmi plac bărbații fără bani.

Nu mă deranjează, știu că multe persoane și mai ales femei ar vrea să aibă viața mea. Trebuie să fie asumate și să știe ce își doresc. Eu nu mă prefac, nu știu, nu îmi place. Am avut momente grele din punct de vedere financiar. Am trecut cu multă tărie și multă muncă.

Am avut momente, eram însărcinată, nu am avut bani să mănânc. Am vândut mașina ca să pot să nasc. Nu aveam ajutor din partea lui Piți. Singura care a fost lângă mine a fost Raluca Bădulescu, venea cu hamburgeri la mine acasă. Nu regret nimic, am trecut și prin perioada cu un om însurat. Dacă aș fi avut o fată, aș fi învățat-o să nu facă ca mine, este foarte greu. Când ești tânăr, nu înțelegi că rănești oameni în jurul tău. Îmi pare rău într-o oarecare măsură', a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea „La Măruță'.

Foto: Captură TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete