Vica Blochina, dezvăluiri controversate despre bani: „Eu niciodată nu am cerut unui bărbat bani, dar mereu m-am folosit de relația cu el”

Vica Blochina a vorbit într-un interviu pentru WOWnews despre viața ei, având în vedere că mulți ani i-a fost amantă lui Victor Pițurcă, care e căsătorit cu Maria Pițurcă. Crede că dacă nu trăia această poveste de iubire, ea ar fi fost o femeie diferită față de cea care e azi.

„Câteodată stau și mă gândesc…știi care e faza? Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală. Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată

și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc” , a declarat Vica Blochina, conform wowbiz.ro.

Vica Blochina a fost amanta lui Victor PițurcăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În același interviu, Vica Blochina a mai recunoscut că e fericită pentru că s-a iubit cu Victor Pițurcă pentru că are un băiat frumos, Edan e rodul iubii lor. Totodată, ea a mai zis cum s-a folosit de bărbații din viața ei. „Arată-mi mie o femeie din lumea asta, care apare pe insta, pe la TV, care o să spună că îi plac oamenii care nu au reușit nimic în viața asta, băieții care nu au de niciunele. Arată-mi una. Niciodată nu o să zică că își dorește unul lângă ea care este un ratat. Un bărbat care are o situație, asta înseamnă că a fost un om deștept, l-a dus capul, te poți baza pe el, ai ce învăța de la el.

Eu niciodată nu am cerut unui bărbat bani, dar mereu m-am folosit de relația cu el. De obicei, un om care are bani, este înconjurat de oameni la fel de capabili ca și el, așa că am construit în ani foarte multe relații, am învățat foarte multe și îmi plac în general oamenii deștepți, care au ceva în cap. Îmi plac oamenii cu care am ce să vorbesc. Nu neapărat trebuie să aibă foarte mulți bani, dar să fie capabili să facă ceva. Nu vorbesc despre miliarde de euro, nu totul se rezumă la bani, dar să fii capabil să produci”, a mărturisit Vica Blochina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete