Vica Blochina: „Nu poate să bată inima după cineva care te-a făcut să suferi”

Vica Blochina este un personaj controversat în peisajul mediatic românesc. E criticată, contestată și judecată pentru faptele ei. Într-un interviu recent, Vica Blochina a răspuns tuturor acestor critici.

Vica Blochina este o persoană directă și vorbește deschis despre viața și alegerile pe care le-a făcut. Se știe că a fost, timp de circa 16 ani, amanta lui Victor Pițurcă, tatăl fiului lor, Edan. Judecată de-a lungul anilor pentru acest lucru, aceasta a povestit cum au decurs lucrurile dintre cei doi și de ce nu a putut să se despartă mai devreme de cunoscutul antrenor de fotbal.

La ani distanță de la separarea dintre cei doi, aceasta a continuat să recunoască, în emisiunile unde a fost invitată, că Victor Pițurcă a fost bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult.

„Un om foarte puternic este un om foarte slab înăuntru și foarte singur. Când toată lumea îmi spune ești foarte puternică. Mi-e greu să vorbesc despre asta, pentru că, la un moment dat, stai și te lupți cu toate poveștile, cu lucrurile care se întâmplă în viață, cu copilul, cu tatăl copilului, cu prieteni, cu foștii, cu viitorii, și faci toate lucrurile astea de unul singur (…) Mi-e foarte greu să găsesc un bărbat care să fie mai bărbat ca mine'

Vica Blochina: „Toată relația m-a umilit'

Cu un tată foarte sever și agresiv, Vica s-a îndrăgostit de o persoană care a umilit-o: „M-am îndrăgostit de un bărbat care a fost însurat și care m-a umilit tot timpul, toată relația noastră. Tot timpul îmi dădea în cap și tot timpul îmi zicea că sunt nasoală, proastă și dacă mă lasă o să ajung vai de capul meu. Eu am crescut cu el, de la 18 ani, iar lucrul acesta m-a ambiționat. Probabil de acolo am devenit războinică. Cel mai important lucru este că poți să fii liber'.

Recunoaște că „cred că mi-ar fi fost foarte bine fără Victor Pițurcă, dar cred că așa a vrut Dumnezeu, să se nască acest copil din noi', un copil pe care, de altfel, tot ea mărturisește, antrenorul nu și l-a dorit.

Vica BlochinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Laurențiu Reghecampf reacționează la acuzațiile soției lui

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete