Vica Blochină, cere sprijinul oamenilor. Câți bani oferă pentru a fi ajutată: „Este membrul familiei”

Vica Blochină trece de câteva zile prin momente dureroase. Disperată, a apelat la ajutorul oamenilor, susținând că a fost jefuită. Vedeta oferă chiar o sumă de bani frumușică celui care o ajută.

Vica Blochină a declarat recent că pisoiul ei a fost furat și oferă bani celui care i-l va aduce înapoi. Aceasta susține că motanul nu s-a pierdut și din cauza faptului că este foarte blând a putut fi luat cu ușurință.

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat. Suntem foarte supărați, pentru că noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat. El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva', a spus Vica Blochină la Antena Stars, scrie Spynews.

Pentru că patrupedul este ca un membru al familiei, vedeta este dispusă să plătească o sumă frumușică celui care o va ajuta să-l găsească. Deși a lipit peste tot afișe cu poza lui, motanul nu a fost găsit, acesta fiind dispărut încă de pe 18 noiembrie.

„A dispărut de pe data de 18. AM lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2500 de ron. Am pus pe toate grupurile posibile și imposibile de Facebook, chiar ne-am ocupat să-l găsim. Nu pot să dorm noaptea, este membrul familiei', a mai adăugat ea, potrivit sursei de mai sus.

Vica Blochină este de părere că blănosul a fost furat pentru că dacă s-ar fi pierdut sigur cineva din zonă l-ar fi recunoscut.

„El nu a fugit de acasă, este un pisic sterilizat, deparazitat, el nu fuge după pisici, pentru că nu are de ce. El de 12 ani stă la noi în curte, îl știu toți vecinii. Acest pisic a fost furat! El nu a plecat singur!', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete