Viața lui Florin Piersic jr. în America. Unde a lucrat actorul: „Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore pe zi”

În vârstă de 53 de ani, Florin Piersic jr. are o carieră de succes în actorie. La începuturile sale, el nu își câștiga banii din actorie. La 25 de ani era în America, acolo unde avea un job într-un restaurant.

„A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare, la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă', a povestit Florin Piersic jr, potrivit VIVA.

Nu i-a plăcut ce făcea, așa că și-a dat demisia. Abia după ce a plecat din restaurantul respectiv a aflat că acolo a filmat chiar și celebrul actor Al Pacino.

„Credeam că, dacă eram la New York, o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă. Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui, «uitați, cartea mea de vizită» sau să îți scrii numele pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla', și-a amintit actorul.

florin-piersic-jr-in-america-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Viața lui Florin Piersic jr. dincolo de carieră

De-a lungul anilor, Florin Piersic Jr. a fost extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Actorul a făcut extrem de rar declarații despre familie, despre copiii săi. Foarte rar postează în mediul online imagini cu iubita sau copiii.

În februarie 2016, Florin Piersic Jr. şi Andreea Cipcă, iubita lui, deveneau părinţii unui băieţel, Sasha. Acesta a împlinit la sfârșitul lunii mai cinci ani, acum poartă părul mai lung, deschis la culoare și a moștenit din trăsăturile părinților lui.

Sasha este cel de-al doilea copil al actorului şi regizorului Piersic Jr., primul fiind o fetiţă, Sonia, din relaţia avută timp de 4 ani cu actriţa Dorina Chiriac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete