Viața Iuliei Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea, de la Pro TV. Cu ce bărbați celebri s-a iubit vedeta

Cu o experiență de 14 ani în televiziune, și 6 în radio, Iulia Pârlea e noua prezentatoare a rubricii VREMEA, de la PRO TV. În seara de 21 martie, de la ora 19:00, ea a prezentat pentru prima dată rubrica, imediat după Știrile PRO TV și Știrile din Sport.

„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!', a declarat Iulia Pârlea înainte de debutul la Pro TV.

Iulia completează echipa deja existentă care a prezentat, în ultimii ani, rubrica VREMEA, de la PRO TV. „Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO', a mai adăugat aceasta.

Iulia poate fi urmărită în cadrul celui mai important jurnal al zilei, de la ora 19:00, dar și în cadrul Știrilor de dimineață și al celor de prânz, de luni până duminică, la PRO TV.

iulia-parlea-prezentatoare-pro-tv-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Viața mai puțin știută a Iuliei Pârlea

De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe televiziuni, la Antena 1, la DIGI24, la Telekom Sport, iar apoi a trecut la Aleph News. Aceasta a lucrat și la radio, iar cu ani în urmă a cochetat cu modellingul.

În ceea ce privește viața ei privată, se știe că aceasta a avut o relație cu Iulian Moga. Cei doi au fost și logodiți, dar s-au despărțit înainte să stabilească nunta.

Iulia Pârlea s-a iubit și cu fotbalistul Gabriel Torje, dar și cu Alex Pițurcă, băiatul lui Victor Pițurcă, actualul iubit al Cristinei Ich.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete