Viața Anamariei Ferentz în America. De 10 ani a plecat din România: „Îmi văd familia o dată pe an”

Anamaria Ferentz era cântăreață în România. S-a lipsit de succesul de aici și în urmă cu 10 ani s-a stabilit în America. Acolo trăiește și o poveste de iubire cu un de afaceri american, cu Douglas, care are șapte copii.

Vedeta a spus pentru Click că nu mai vine prea des în România. „Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță. Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim', a spus vedeta.

anamaria-ferentz-in-america-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cu toată că locuiește în America, vedeta preferă să își petreacă vacanțele în Europa, unde se întâlnește și cu membrii familiei. „În 2019 am fost în Grecia, în Santorini, unde a fost superb, apoi în 2020 a fost cu COVID-ul, am venit eu în România și am stat în casă, în București, timp de trei săptămâni, ceea ce nu vreau să repet. În 2021, am fost în Spania, în Marbella, iar anul acesta, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Marbella, ne-am dus în aceeași zona, dar în alt oraș. Și dacă anul trecut am vizitat Granada, anul acesta am vizitat Sevilla. Am petrecut prin Marbella destul de mult timp și am mai vizitat și alte orașe din împrejurimi. E superb să vezi și alte culturi și să experimentezi culinar, să vezi cum trăiesc altfel de oameni, te mai inspiră din toate punctele de vedere. Cred că cel mai folositor este să îți cheltuiești banii pe vacanțe. Pe lumea cealaltă pleci cu experiențele, nu pleci cu absolut nimic din ce crezi că ai, și mai ales petreci timp de calitate cu familia. Asta este pentru mine cel mai bine!', a mai completat artista.

Întrebată despre viața personală, despre relația cu Douglas, vedeta a spus: „Sunt bine, Doamne ajută! S-ar putea să vin în România în toamnă sau la sfârșitul acestui an, încă nu știu exact, dar astea sunt intențiile!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete