Vești proaste despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: „Să ne rugăm pentru acest artist”

Benone Sinulescu traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Sănătatea îi este șubredă, acesta fiind internat în spital, iar medicii nu dau foarte multe detalii.

Zilele acestea lumea artistică din România a avut un șoc când au aflat că Benone Sinulescu se află într-o stare extrem de gravă. Din păcate, cei dragi nu sunt foarte optimiști și speră într-o minune.

Familia nu oferă foarte multe detalii și i-a rugat și pe medici să nu facă declarații despre starea artistului. Cu toate acestea, Carmen Harra prevede o îmbunătățire a sănătății acestuia. Clarvăzătoarea a declarat că o putere divină îl va ajuta pe acesta să-și revină și să mai trăiască mult timp de acum încolo. Mai mult decât atât, ea le-a transmis oamenilor să se roage pentru Benone Sinulescu.

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, 3 luni', a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni TV.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului, profesorului universitar Anton Hadăr, a declarat că Benone Sinulescu ar fi trebuit să suporte o intervenție chirurgicală la jumătatea lunii iunie. Contrar celor spuse de fostul impresar al artistului, soția lui a menționat că acesta se află sub tratament, la un spital din Arad, iar medicii depun eforturi considerabile să-l pună pe picioare.

„Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă. Se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment' a declarat pentru Impact, fostul impresar, Ionuț Pavel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete