Veste tristă pentru români. Maria Ciobanu, probleme de sănătate: „Regretă că nu a fost în țară”

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. De foarte mulți ani, interpreta locuiește în America, însă de Sărbători se întorcea în România.

Maria Ciobanu a ales ca anul acesta să nu petreacă Sărbătorile alături de fiul său, din cauza unor probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat să nu se expună temperaturilor scăzute, motiv pentru care a ales să rămână în America.

Ionuț Dolănescu a dezvăluit că mama sa se confruntă cu o bronșită, iar clima de peste ocean îi face mult mai bine decât dacă s-ar fi întors în România. Acesta ține legătura cu „Ciocârlia muzicii populare românești' și abia așteaptă să se reunească pentru a petrece momente frumoase împreună.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani', a mărturisit Ionuț Dolănescu, potrivit Spynews.

Maria Ciobanu a venit în această vară în România pentru a fi prezentă la botezul nepotului Stelianei Sima.

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu’, a spus Steliana Sima la Antena Stars, în vara anului 2021.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete