Veste șocantă: Un celebru cuplu din lumea mondenă s-a despărțit

Lumea radioului de la noi din țară a pierdut un simpatic cuplu de succes. Răzvan Popescu și Flicea Sebastian Andrei, cunoscut de public ca Flick „Domnul Rimă' nu mai formează o echipă la radio. Între cei doi prezentatori se pare că ar fi fost mai multe momente tensionate.

În fiecare an, Radio ZU organizează campania „Orașul Faptelor Bune', campanie la care Flick ar fi refuzat să participe. Mai mult de atât, potrivit unor apropiați, aceasta și-ar fi semnat demisia fără să stea prea mult pe gânduri.

„Domnul Rimă' este extrem de activ pe rețelele de socializare și postează ori de câte ori are ocazia faimoasele rime care l-au făcut cunoscut, poze și alte proiecte. Dacă până acum, acesta avea poze cu Răzvan Popescu, potrivit cancan.ro, pozele au dispărut de pe contul personal. În schimb, simpaticul om de radio nu ratează nici un moment și pozează extrem de încântat alături de echipa ZU, mai ales de la campania „Orașul Faptelor Bune'.

Cunștiințele comune ale celor doi au afirmat că soția lui Flick ar fi cauza despărțirii lor. Aceștia spun că schimbarea lui Flick ar fi survenit la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Miss Planet 2019. Ea i-ar fi cerut să încheie colaborarea cu Răzvan Popescu.

„S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia, după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit', a dezvăluit o persoană din anturajul prezentatorului pentru cancan.ro.

Flick și Denisa, nuntă în plină pandemie

În plină pandemie, Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit în mare secret, pe pământ grecesc. Alături de ei au fost doar câteva persoane apropiate și nașii lor, Daniel Buzdugan și soția lui.

Aflați la început de drum în doi, îndrăgostiții au postat atunci un mesaj romantic și emoționant.

'De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!❤️', a fost mesajul postat.

Denisa Hodișan a câștigat toamna trecută titlul de Miss Planet 2019, iar în urmă cu trei ani a fost desemnată Miss Balcani 2017. Aceasta a mai avut o relație serioasă care părea că se va finaliza cu o nuntă. Ea a format un cuplu cu Mihnea Grigoriu, „ex-ginerele' lui Gigi Becali. Deși relația lor a fost oficializată la sfârșitul lunii octombrie 2019, povestea lor s-a terminat fără să se cunoască motivul despărțirii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete