Veste șocantă: Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție!

Judecătorii au decis ca Alex Bodi să rămână în arest pentru 29 de zile. El și toți ceilalți membri reținuți au fost duși în arest la sediul IPJ Dolj.

Printre cei care i-au vrut răul afaceristului se află fosta soție. Nu este vorba de Bianca Drăgușanu, ci de Silvia Iulia Sălăgean, mama fetiței lui Alex Bodi.

Aceasta și-a denunțat fostul soț în luna septembrie și i-a adus acuzații grave, scrie newsonline.ro. Silvia a declarat procurorilor că în perioada 2014–2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț.

Bodi îi reproșa fostei soții că nu aduce suficienți bani, iar aceasta a declarat că se simțea afectată psihic de presiunile pe care afaceristul i le făcea.

Totodată, Sălăgean a mai spus procurorilor că gruparea infracțională era condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru. Mai multe tinere românce practicau prostituția pentru rețeaua acestuia.

O altă persoană care l-a denunțat pe Bodi este o româncă care s-a prostituat la Hamburg și care îi dădea lui Bodi banii proveniți din prostituție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri