Vera Maria, fetița cea mică a Laurei Cosoi, a împlinit un an!

Anul trecut pe vremea aceasta, Laura Cosoi publica primele imagini cu cele două fetițe ale sale, Rita și Vera. Născută în zi de sărbătoare, însă în plină pandemie, anul acesta Vera a fost sărbătorită alături de apropiați.

Laura Cosoi se numără printre vedetele care nu au o problemă cu afișarea chipurilor propriilor copii. Iar când vine vorba despre cele două fete, vedeta este generoasă cu imaginile. Așa s-a întâmplat de curând, la aniversarea de un an a mezinei familiei, Rita.

Vedeta a postat în mediul online imagini de la nașterea Verei – atunci când, în plină pandemie – , atât ea, cât și soțul ei, au fost nevoiți să comunice de la distanță. Însă Laura a arătat și cât de mare a crescut în acest an Vera, alături de sora ei mai mare, Rita.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Pe site-ul ei, Laura Cosoi a scris câteva cuvinte emoționante despre acest moment important din viața familiei.

„Vera noastră bună'

„În zi mare de sărbătoare, a venit pe lume, în viețile noastre, Vera Maria. Câtă bucurie și ce binecuvântare!
Aseară ne-am uitat la poze, ne-am amintit cum s-a întâmplat marele eveniment, cum a decurs nașterea, ce emoții ne-au încercat și cum am anunțat familia printre lacrimi de fericire, că Vera Maria s-a născut!

Vera noastra bună, îți dorim o viață în credință, cu sănătate, noroc și iubire. Să îți fie ușoară și frumoasă, cu oameni buni și valoroși, dar și cu noi alături, care te vom susține întotdeauna! Te iubim cât o lume și nu există zi în care să nu îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tine. La mulți ani, Vera! Ești minunea noastră și îți mulțumesc că ne-ai ales!

Acum mergem la biserică și apoi ne pregătim de petrecere. Va fi în curtea casei, alături de familie și de cei dragi. De-abia așteptăm să vedem ce alege de pe tavă, ca să putem nota în jurnalul ei toate aceste detalii speciale!'

Un an greu

Ultimul an din viața Laurei Cosoi nu a fost unul ușor. După marele moment al nașterii Verei, în august, Laura avea să-și piardă tatăl, la sfârșitul lui noiembrie 2020. Într-un interviu realizat de Pagina de Psihologie, Laura a povestit că „la un moment dat, aveam chestia asta, când știam că cineva rămâne însărcinată, mă gândeam cu cine face schimbul. Mi se părea că așa-i în viață. Dacă aflai că cineva e însărcinată, aflai și că cineva a plecat. În familia noastră, au plecat mulți până să vină copiii care au venit și mi se părea nedrept să mai fie vreun schimb, odată cu nașterea Verei. Mă gândeam că trebuie să se nască mai mulți copii până să plece următorul din familia noastră'.

Citește și: Cine este iubita misterioasă a lui Cătălin Scărlătescu

Foto: www.lauracosoi.ro/Deer’s Photography

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete