Venus în Scorpion aduce cu sine neîmpliniri în zona amoroasă. Previziunile Uraniei

Începând cu 8 octombrie și până pe 1 noiembrie, Venus va tranzita zodia Scorpionului. Tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a banilor, prin Scorpion nu aduce, din păcate, o energie pozitivă, accentuând emoțiile și trăirile negative: gelozie, posesivitate. În plus, poate exista tentația de a face bani prin mijloace imorale. 

Urania ne spune cum este fiecare zodie influențată de Venus în Scorpion. Previziunile detaliate, AICI

BERBEC

Venus în Scorpion tranzitează, în cazul vostru, sectorul avantajelor materiale ce decurg din relațiile cu persoanele sau instituțiile care vă port furniza sau facilita accesul la un bun de valoare materială ori la o sumă de bani. Totuși, ar fi bine să luați în calcul și riscul unor evaluări greșite și al unor păcăleli.

TAUR

Tranzitul lui Venus prin Scorpion permite unor persoane nesincere sau mânate de interese ascunse să-și pună în aplicare planul de viață în detrimentul vostru. De aceea, până la 1 noiembrie a. c., va trebui să fiți „cu ochii în patru' la tot ceea ce se întâmplă, se discută, se inițiază sau se acceptă ca formă de concretizare a unei relații parteneriale.

GEMENI

Venus în zodia Scorpionului influențează, în cazul vostru, sectorul muncii și al sănătății. Concret, contextul astral vă solicită mai cu seama sistemul endocrin și aparatul genital; infecțiile, de obicei minore, pot trece repede dar se vor produce mai ușor decât în alte momente de peste an. La locul de muncă, ar putea avea loc evenimente neplăcute (dispute, acuzații, greșeli ale voastre) care ar putea genera reproșuri și sancțiuni.

RAC

Venus în Scorpion vă influențează viața sentimentală și poate facilita împăcarea cu un fost partener sau, dimpotrivă, despărțirea de actualul partener. Mai greu de administrat vor fi sentimentele care se vor naște de acum, până la 1 noiembrie, din gelozie, remușcare, dorință de revanșă sau, și mai rău, din răzbunare, semne clare ale pierderii măsurii și a echilibrului interior.

LEU 

Acest context astral va influența cu precădere sectorul casei și al familiei, introducând o notă de amărăciune, de dezamăgire, de încurcătură sau de necaz ori de atitudine (interese meschine, egoism, invidie, conduită neadecvată, intenția de a vă păcăli sau manipula). La rândul vostru, veți simți nevoia de a vă „scutura' de povara unor îndatoriri sau a unor false obligații ori de mentalitatea păguboasă pe care ați moștenit-o din familie.

FECIOARĂ

Venus în Scorpion aduce, în cazul vostru, tendințe conflictuale dar mai ales riscul de a fi dezinformați, păcăliți. Totodată, există un risc semnificativ ca voi să fiți cei care să înșele pe fondul unei informații superficiale sau incomplete.

Venus în Scorpion

BALANȚĂ

Venus afectează, în cazul vostru, casa banilor. Din păcate, această planetă este într-o companie nefavorabilă – în compania lui Mercur – și printr-un semn zodiacal (Scorpionul) care generează pericolul de a se înșela, din neatenție, de a fi înșelați de persoane incorecte, de a pierde bani sau bunuri, de a rata șansa unui câștig din evaluări greșite.

SCORPION

Planeta Venus, Micul Benefic, vă tranzitează semnul zodiacal influențând mai cu seamă casa I a personalității. Sunteți printre puținii care vor extrage un avantaj de pe urma tranzitului Micului Benefic prin acest semn zodiacal. Mai exact, veți avea protecție discretă sau „ascunsă', adică nu veți ști cine, cum și de ce vă apără de un risc, de un accident, de orice fapt de viață neplăcut și poate nici nu veți realiza pe moment pericolul care vă amenință. Totuși, contextul astral vă insuflă neîncredere în voi înșivă, în deciziile voastre, în informațiile și sfaturile primite și în invitațiile ce vă sunt adresate și în spatele cărora veți avea tendința să bănuiți că se află un motiv ascuns.

SĂGETĂTOR

Venus în Scorpion vă oferă parcursuri inedite prin memorie sau procese de gândire (analize, judecăți de valoare, concluzii) pe fondul identificării viciilor care au stat, în trecut, la baza unui eșec. Veți beneficia de așa-numitul „noroc ascuns,' mai evident în plan fizic, psihic sau moral. Din punct de vedere al sănătății, posibile tulburări interioare sau stări organice și senzații provocate de suprasolicitarea sistemului neuro-vegetativ de către mecanismele afective răscolite de emoții și evenimente.

CAPRICORN

Contextul astral al perioadei 8 octombrie-1 noiembrie introduce o notă de risc în relațiile cu un prieten sau cu un grup de cunoscuți care se pot dovedi lipsiți de caracter sau de seriozitate în abordarea proiectelor comune: vă lasă baltă sau vă lasă să continuați singuri o activitate, după ce aceștia au constatat că li se cere un efort personal și profesional prea mare ori că nu au nimic de câștigat de pe urma acelei activități.

VĂRSĂTOR

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și vă va oferi provocări în planul exercitării funcției, șansă în ascensiunea socială și protecția imaginii publice, oportunități care se pot contura până la 1 noiembrie, însoțite, însă, de riscuri, capcane ori vulnerabilități. De aici și nevoia voastră de a aborda prudent tot ceea ce vine spre voi ca o ofertă tentantă la prima impresie.

PEȘTI

Venus în Scorpion favorizează dezicerea de unele persoane, renunțarea, scurt și fără prea multe procese de conștiință, la preocupările personale care, până nu demult, vă motivau; acum, nivelul de înțelegere la care ați ajuns nu mai este satisfăcut de acest stadiu, și atunci, pe fondul unei intuiții de excepție, veți găsi culoarele adecvate pentru a înlătura piedicile care stau în calea evoluției și împlinirii voastre intelectuale, culturale, spirituale.

Citeste si

Intrarea planetei Marte în Balanță le va da viața peste cap multor zodii. Ce schimbări pot să apară până pe 19 noiembrie?

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului?

Horoscop octombrie 2019. Lasă trecutul în urmă și vindecă rănile vechi prin iubirile noi

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop